O nama

S obzirom da smo u branši dentalne medicine preko 12 godina, uvidjeli smo potrebu za promoviranjem i približavanjem Green tehnologije na našem području kako bismo osigurali našim pacijentima vrhunsku uslugu s najmanjom dozom zračenja u Hrvatskoj. Kao roditeljima, na prvom mjestu nam je naravno sigurnost djece koja radi potrebe nošenja aparatića za zube idu više puta na slikanje u ranoj dobi te se na ovaj način štetni utjecaj zračenja minimalizira u najvećoj mogućoj mjeri.

Nastavno na sve gore, odabrali smo opremu s razvijenom Green tehnologijom koja je dobitnik Edisonove nagrade za inovaciju radi najmanje doze zračenja na području dentalne radiologije. U suradnji s Dental Grupom d.o.o. djelujemo kao Vatech DEMO centar za područje Hrvatske koji je proizvođač-inovator Green tehnologije najmanje doze zračenja na svijetu te je zaradio titulu revolucionara u radiologiji dentalne medicine.

Naš tim čine djelatnici s višom stručnom naobrazbom (prvostupnici radiološke tehnologije) te s poznavanjem znakovnog jezika za gluhe i gluho slijepe. Stalnim usavršavanjem putem stručnih predavanja, seminara i osobnim iskustvom uvijek smo u korak sa svjetskim trendovima u području dentalne radiologije.